Despre Figaro Company

De ce sa alegeti Figaro Company?

Ca producator oferim lumanari si candele la pret foarte bun, asiguram transport si livrare rapida, si acordam garantie totala pentru lumanarile noastre – garantie pentru calitate, garantie pentru transport si garantie pentru depozitare. Chiar si pe lumanarile deteriorate la client – le schimbam pe loc.

Ca partener de afaceri, Succesul Dvs. in afacere este important – de aceea va sprijinim cu preturi avantajoase si produse de calitate, concomitent cu o logistica potrivita – in scopul cresterii rentabilitatii de afacere. Calitatea ridicata al lumanarilor Figaro, pretul bun, conditiile de garantie si logistica, ofera un parteneriat benefic si pe termen lung – oricarei afaceri din domeniu.

Calitate si Tehnologie

Producem lumanari si candele de peste 23 ani – aplicam si imbunatatim in mod continuu experienta acumulata in acest domeniu, concomitent cu utilizarea celor mai noi tehnologii existente.

Pret bun si logistica – benefic oricarei afacerii

Comercializam lumanarile Figaro la pret de productie, asiguram transport si livrare in mod regulat pe trasee prestabilite si acordam garantie totala pentru toate produsele. Perseverenta, logistica si calitate, Garantie si Profit – puteti conta pe noi!

Sortiment si diversitate – aveti de unde sa alegeti!

Asiguram livrare din stoc. Prin depozit putem oferi o gama larga de lumanari si candele – de diferite forme, dimensiuni si modele – orice lumanare de care aveti nevoie. La solicitare producem lumanari la comanda chiar si in cantitati foarte mari.

Stil de viata – relaxare si intimitate

Lumanarile Figaro ofera un stil de viata ridicat, fiind manufacturate avand in vedere atat traditiile, cat si cele mai moderne trenduri de moda si design. Fie vorba de nunti, botezuri, petreceri de familie, sau o simpla decoratiune de locuinta – lumanarile Figaro acorda un spirit relaxat, confidential pentru viata noastra.

Despre noi

Producem și distribuim lumânări, candele și accesorii pentru diferite ocazii și evenimente, nunți, festivități, comemorări, slujbe, servicii funerare, etc. Indiferent, că sunteti o firmă de distribuție, florărie, sau un cumpărător ocazional, vă servim cu același grad de seriozitate și atenție.

Firma FIGARO COMPANY este producător și distribuitor de candele si lumânări, în Transilvania, cu sediul și centrul logistic în Odorheiu Secuiesc. Producem lumânări de calitate, din 1994 încoace. Pe lângă producția de lumânări suntem principalii distribuitori ale produselor noastre, asigurăm livrare în orice localitate din țară în 48 de ore.

Săptămânal sau bisăptămânal agenții noștri de distribuție livrează lumanarile de-a lungul diferitelor trasee prestabilite in orașele: Brașov, Sibiu, Mediaș, Târgu Mureș, Sighișoara, Vaslui, Bacău, Ploiești, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc.  Datorită calității, prețurilor de producător, și a livrărilor regulate, partenerii de afacere se pot bizui pe noi.

Oricine, cine a folosit Lumânările FIGARO, are încredere în produsele noastre. De ce? Pentru că produsele noastre sunt confecționate cu atenție maximă, din parafină de calitate, importată din Germania și alte tări occidentale, folosind utilaje si tehnologie modernă – „Extruder”

Asigurăm GARANȚIE COMPLETĂ pentru produsele și serviciile noastre – calitate, ambalaj și transport.

Figaro Company