Despre noi

Producem și distribuim lumânări, candele și accesorii pentru diferite ocazii și evenimente, nunți, festivități, comemorări, slujbe, servicii funerare, etc.
Indiferent, că sunteti o firmă de distribuție, florărie, sau un cumpărător ocazional, vă servim cu același grad de seriozitate și atenție.

Firma FIGARO COMPANY este producător și distribuitor de candele si lumânări, în Transilvania, cu sediul și centrul logistic în Odorheiu Secuiesc.
Producem lumânări de calitate, din 1994 încoace. Pe lângă producția de lumânări suntem principalii distribuitori ale produselor noastre, asigurăm livrare în orice localitate din țară în 48 de ore.

Săptămânal sau bisăptămânal agenții noștri de distribuție livrează lumanarile de-a lungul diferitelor trasee prestabilite in orașele: Brașov, Sibiu, Mediaș, Târgu Mureș, Sighișoara, Vaslui, Bacău, Ploiești, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc.  Datorită calității, prețurilor de producător, și a livrărilor regulate, partenerii de afacere se pot bizui pe noi.

Oricine, cine a folosit Lumânările FIGARO, are încredere în produsele noastre. De ce? Pentru că produsele noastre sunt confecționate cu atenție maximă, din parafină de calitate, importată din Germania și alte tări occidentale, folosind utilaje si tehnologie modernă – „Extruder”

Asigurăm GARANȚIE COMPLETĂ pentru produsele și serviciile noastre – calitate, ambalaj și transport.

Figaro Company