Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate

S.C. FIGARO COMPANY S.R.L. ia în modul cel mai serios dreptul dvs. la intimitate şi dorim să vă simţi foarte confortabil utilizând situl nostru. Această Politică de confidenţialitate se referă la modul în care folosim informaţiile de identificare personală (denumite mai jos ca „Date”) care pot fi colectate de către situl nostru.

 1. Colectarea de Date.
  Procesul nostru de înregistrare necesită doar o adresă validă de e-mail, un ID de utilizator unic și o parolă. Procesul nostru de comandă are nevoie de informaţii valide despre livrare. Procesul nostru de plată are nevoie de informaţii valide pentru facturare, ID-ul de identificare fiscală și informaţii de pe cardul de credit.
 2. Utilizarea datelor.
  Putem utiliza datele pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. de utilizator de pe acest site. Datele dvs. nu vor fi furnizate către terţe părți, decât dacă:
  (i) obţinem consimţământul dumneavoastră, cum ar fi atunci când alegeţi să vă înscrieţi sau să renunţaţi la schimbul de Date;
  (ii) un serviciu furnizat pe site-ul nostru necesită interacţiunea cu sau sunt furnizate de către o terţă parte, cum ar fi, de exemplu, serviciile de autorizare a cărţii de credit;
  (iii) în conformitate cu procedurile legale sau de aplicare a legii;
  (iv) constatăm că utilizarea dvs. a acestui site încalcă această Politică de confidenţialitate, Termenii serviciului, alte principii de utilizare sau după cum este necesar în mod rezonabil considerate de către noi, pentru a proteja drepturile și / sau bunurile noastre juridice.
 3. Cookie-urile.
  La fel ca multe alte site-uri web, putem stabili și folosi cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa de utilizare, cum ar fi menţinerea setărilor personale.
 4. Modificarea sau ștergerea informaţiilor dvs. de cont.
  Noi vă oferim posibilitatea de a edita informaţiile din contul dvs. de utilizator pe care le-aţi furnizat la înregistrare, folosind paginile de configurare a contului. Puteţi solicita ștergerea contului de utilizator prin contactarea webmaster-ul nostru.
 5. Modificări la această Politică de confidenţialitate.
  Se pot face modificări la această Politică din când în când. Vă vom notifica despre modificări substanţiale la această Politică de confidenţialitate, fie prin postarea unui anunţ proeminent pe site-ul nostru și / sau prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail pe care ne-aţi furnizat-o în setările utilizatorului.
 6. Informaţii de contact.
  Dacă aveţi întrebări în legătură cu această Politică sau despre site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi webmaster-ul nostru.